Επικοινωνία των βουλευτών Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Σωκράτη Βαρδάκη και Νικόλαο Ηγουμενίδη με τον Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Βιάννου

Επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Βιάννου, είχαν οι κ.κ  βουλευτές Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νικόλαος Ηγουμενίδης.

«Οι πολίτες της Βιάννου για άλλη μια φορά ήρθαν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα που επιφέρει η πλήρης αποψίλωση και η ολοκληρωτική παραμέληση και των υπηρεσιών  που διαθέτει. Η απαξίωση του Κέντρου Υγείας Βιάννου, η υποστελέχωση του και η έλλειψη της απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα, με το τροχαίο που συνέβη στον 22χρονο νεαρό από το Λουτράκι του Δήμου Βιάννου. Τα τελευταία χρόνια, όλα τα γραφεία των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας, έχουν γεμίσει με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις των βουλευτών της Κρήτης, με επιστολές διαμαρτυρίας τόσο του Δημάρχου, όσο και φορέων της περιοχής, αποτέλεσμα όμως δυστυχώς δεν υπήρξε. Οφείλουμε να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος και να πράξουμε αναλόγως. Η άμεση στελέχωση και ο εξοπλισμός Κέντρου Υγείας Βιάννου, με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, είναι επιβεβλημένη. Ας μην ξεχνάμε την πρόταση για σταθμό ΕΚΑΒ στη Μάρθα». Δήλωσαν οι βουλευτές.