Επικοινωνία του Ι. Μιχελογιαννάκη με τους Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών, σχετικά με τις εκτεταμένες καταστροφές που έχει υποστεί ο Δήμος Βιάννου από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου

Ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Καπάκη, και με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Δέδε, σχετικά με τις εκτεταμένες καταστροφές που έχουν υποστεί περιοχές του Δήμου Βιάννου Ηρακλείου, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έλαβαν χώρα στα τέλη του Ιανουαρίου 2018.

Συγκεκριμένα, αφού τους εξέθεσε για άλλη μια φορά την έκταση των καταστροφών και την δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Βιάννου, από τον μεν Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ζήτησε να προχωρήσει η παράταση της κήρυξης των περιοχών του Δήμου Βιάννου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας έως την 30η Ιουνίου 2018, και από τον δε Γενικό Γραμματέα Υποδομών, να αναθεωρήσει την σχετική αρνητική απόφαση της Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. και να προχωρήσει στην ένταξη των εν λόγω περιοχών στο πρόγραμμα αποκατάστασης ζημιών από έντονα φυσικά φαινόμενα, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.