Επικοινωνία του Ι. Μιχελογιαννάκη με τον Υπ. Παιδείας, για τα δημοτικά σχολεία των Βοριζίων, των Καμαρών, του Αγ. Κύριλλου, του Αντισκαρίου και του Κρότου

Ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Γαβρόγλου, του εξέθεσε το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον ν.1351/83, κατά τον οποίο ορίζονται ως δυσπρόσιτες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, του ζήτησε, στη διορθωτική διάταξη του εν λόγω νόμου την οποία θα εκδώσει το Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, να συμπεριληφθούν οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των Βοριζίων, των Καμαρών, του Αγ. Κύριλλου, του Αντισκαρίου και του Κρότου και να χαρακτηριστούν ως δυσπρόσιτες, όπως άλλωστε είχε προταθεί κατά τη διαβούλευση που πραγματοποίησε το Υπουργείο για τον προσδιορισμό των δυσπρόσιτων σχολικών μονάδων του Ηρακλείου, καθότι αποτελεί μείζον ζήτημα και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Μεσσαράς.